Kövess minket!
  
     

Pihenje ki a stresszes mindennapokat!

Pihenje ki a stresszes mindennapokat!
2014, június 5.

Az ember hajlamos túlhajszolni önmagát. Ott vannak a mindennapi stressz helyezetek a munkahelyen, a családon belül, a baráti társaságokban, az önmagunkkal vívott harcok. Ezek a viták, problémás szituációk feszültséget szítanak bennünk, amik fáradtsághoz, álmatlanságokhoz, és megannyi betegséghez vezethetnek.

Ép testben ép lélek, szokták mondani, és ez ugyanúgy fordítva is igaz: ép léleknek ép teste van! Mikor kilátástalannak tűnik a helyzete, gondolkodjon el rajta, hogy ezzel csak önmagának árt.

Lazítson! SZÉP Kártyáját már ország szerte számos masszázsszalon és wellness központ fogadja el! Látogasson el egyedül, akár kedvesével, vagy a családjával. Használja ki SZÉP kártyája adottságait, töltődjön fel egy szalonban, esetleg egy moziban, vagy színházban! Tájékozódjon SZÉP kártyája felhasználási módjairól, és szerezzen magának, akár párjának, családjának egy pihentető, felejthetetlen élményt!

Pihentesse a testét és a lelkét a SZÉP kártyája segítségével!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
szechenyipiheno˜kartya1
A Széchenyi pihenő kártyáról néhány szóban

A Széchenyi pihenő kártya, melyet a munkáltató a munkavállalónak adhat az Üdülési Csekk helyett, már három hazai bankban igényelhető. Évente 450.000...

Close