Kövess minket!
  
     

Mi is az a SZÉP Kártya?

Mi is az a SZÉP Kártya?
2014, június 5.

A SZÉP Kártya egyfajta elektronikus utalvány, melynek megjelenési formája, és működési elve a bankkártyához és az egészségpénztári kártyához hasonló. SZÉP Kártyát az a munkavállaló kaphat, akinek a munkáltatója béren kívüli juttatásként hozzájárulást folyósít.

A SZÉP Kártya a munkavállalóknak, a munkáltatóknak és a szolgáltatóknak korrekt használatot, jutányos körülményeket biztosít.

  • Munkavállalóknak három alszámlát, egy ingyenes társkártyát, ötféle fizetési módot, naprakész egyenleg lekéredzést, kényelmes felhasználást és levonás nélküli juttatást jelent a SZÉP Kártya.
  • Munkáltatóknak kötöttségek nélküli utalást, három célra is, kártyaosztást igény szerint, kezelési költség nélküli használatot és kedvezményes adózású juttatást biztosít.
  • Szolgáltatóknak ötféle fizetési módot, alacsony költséget, gyors kifizetést, rugalmas feldolgozást és adminisztráció nélküli használatot jelent ez a lehetőség.

A SZÉP Kártya használata gyors, biztonságos és kényelmes. A többféle fizetési módnak köszönhetően számos szolgáltatónál lehetőség van igénybe venni a felkínált lehetőségeket.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
szepkartya1
A SZÉP Kártyáról néhány szóban

A SZÉP kártya leginkább úgy írható le, mint egy bankkártya, és a használata is leginkább a bankkártyáéhoz hasonlítható.  Különbség viszont, hogy nem...

Close