Kövess minket!
  
     

Mi az az OTP SZÉP Kártya?

Mi az az OTP SZÉP Kártya?
2014, június 5.

SZÉP kártya az Országos Takarék Pénztár fiókjaiban igényelhető bankkártyához hasonlító cafetéria. Az OTP Bank mellett még a K&H Bank és MKB bocsájt ki Széchenyi pihenő kártyát, melyet több ezer hazai szolgáltató fogad el, mint fizetőeszközt.

Munkáltatók által igényelhető a munkavállalók számára az OTP SZÉP kártya, melynek indítását az OTP Bank oldalán is kezdeményezheti. Az oldalon tájékoztatót is olvashat a használatáról, megrendelheti, és interneten keresztül használtja a kártyát.

SZÉP kártya számos hazai szolgáltatónál elfogadott. Egy POS terminál segítségével használható, a terminálon keresztül lehet vele fizetni. Ha az elfogadóhelynek nincs terminálja, akkor interneten is lehet vele fizetni felvéve a kapcsolatot az OTP Bankkal. Az szolgáltatásért járó összeg tíz-tizenöt napon belül jóváíródik a szolgáltató bankszámláján.

Az OTP SZÉP Kártya nyomon követhető az OTP Bank oldalán. Ez egy modern fizetőeszköz, ami mellé társkártyák is igényelhetőek. Éljen az OTP SZÉP Kártya adta lehetőségekkel!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyebpiheno˜kartya2
Kulturális pihenés

A kultúra és a művészetek nagyon fontosak. Legyen az akár egy könyv, egy színdarab, vagy művészfilm, sok embert elvarázsolnak, bármi...

Close