Kövess minket!
  
     

Az OTP SZÉP Kártyáról

Az OTP SZÉP Kártyáról
2014, június 5.

Az OTP SZÉP kártya sok előnye mellett említésre méltó, hogy a rendszer használata nagymértékben leveszi az adminisztratív terheket a munkáltatókról, míg a munkavállalók számára is könnyebb kezelhetőséget és biztonságosabb utalványkezelést biztosít.

Az OTP SZÉP kártya használata az OTP Bank oldalán nyomon követhető.

  • Kártyabirtokosként lekérdezhető a kártya egyenlege, társkártya igényelhető, elfogadóhely-kereső oldal áll rendelkezésükre.
  • Munkáltatóként leadható az SZÉP kártya megrendelés, feltölthető az OTP SZÉP kártya, segít az elszámolások, kimutatások rendszerezésében.
  • Elfogadóhelyeknek az OTP Bank oldalán megköthető az elfogadóhelyi szerződés, ellenőrizheti tranzakcióit, számláit és kiemelhetik magukat, vonzóbbá téve szolgáltatásukat a kártyahasználók számára az elfogadóhely-kereső és a képfeltöltési funkció segítségével.

 Igényelje munkavállalói számára az OTP SZÉP kártya cafetériát, mely mind az Ön számára, mind pedig alkalmazottainak megkönnyítik a mindennapokat!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
otppiheno˜kartya1
Mi az az OTP SZÉP Kártya?

A SZÉP kártya az Országos Takarék Pénztár fiókjaiban igényelhető bankkártyához hasonlító cafetéria. Az OTP Bank mellett még a K&H Bank és MKB...

Close