Kövess minket!
  
     

A SZÉP Kártyáról néhány szóban

A SZÉP Kártyáról néhány szóban
2014, június 5.

SZÉP kártya leginkább úgy írható le, mint egy bankkártya, és a használata is leginkább a bankkártyáéhoz hasonlítható.  Különbség viszont, hogy nem lehet vele utalni, illetve használatakor nem PIN kódot kell megadni, hanem aláírni a blokkot.

SZÉP kártya az Üdülési csekket váltja fel. A kártya már korábba is igényelhető volt, de idén terjedt el szélesebb körben. A következő évben például mozijegyért, színházjegyért, üdülésért, szállásért, étkeztetésért már csak a SZÉP kártya szolgál fizetőeszközként, mint cafetéria.

Maga a kártya és annak legyártása, igénylése senkinek sem kerül több pénzébe. Nincs kezelési költsége, sem éves díja, sem pedig meghosszabbítási díja.  Teljesen ingyenes, mely sokkal korszerűbb és gazdaságosabb a munkáltatóknak és kényelmesebb a munkavállalóknak, mint az Üdülési Csekk volt. Kizárólag a bankkártyához hasonlóan az elvesztett kártya pótlása kerül pénzbe és egy különleges szolgáltatás, a társkártya igénylés. Társkártya igénylehető családtagjainknak, hogy ők is élvezhessék a SZÉP kártya számtalan előnyét.

 Mint munkavállaló, használja ki a SZÉP kártya számtalan előnyét, ha munkáltató, igényeljen még ma kártyákat alkalmazottai számára a résztvevő három hazai bank bármelyikében!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
professional masseur doing massage of female back
Pihenje ki a stresszes mindennapokat!

Az ember hajlamos túlhajszolni önmagát. Ott vannak a mindennapi stressz helyezetek a munkahelyen, a családon belül, a baráti társaságokban, az...

Close